Termoizolatii cu polistiren

Va oferim servicii de termoizolatii cu polistiren de o foarte buna calitate. Echipa noastra pune pret pe calitatea serviciilor pe care le ofera. ConfortAlpin tine cont de toate cerintele si nevoile voastre, astfel incat serviciul pe care il oferim sa fie pe placul dumneavoastra.

CONFORTALPIN |   Termoizolatii cu polistiren

TEMPERATURA OPTIMA

Pe termen lung, termoizolatia reprezinta o investitie foarte profitabila. Ea are numeroase beneficii, pe care le veti resimti din plin daca va veti decide sa va izolati corespunzator casa.
O cladire termoizolata va ofera o temperatura optima indiferent de temperatura resimtita afara. Un serviciu de calitate va va asigura acest lucru si va va oferi posibilitatea sa va termoizolati cladirea. Temperatura din interiorul cladirii va fi una optima.

Facturile de la caldura vor scadea si ele considerabil, iar aspectul cladirii nu va avea de suferit. Look-ul modern pe care termoizolatia o va da cladirii, ii va oferi acesteia protectia, dar si aspectul pe care vi-l veti dori. Noile culori ale cladirii vor putea fi alese in functie de preferintele avute de client.

Confortalpim.ro - Spălare, curățire geamuri și fațade

Echipa ConfortAlpin va face o inspectie atenta a suprafetei pe care se va lipi polistirenul. Ne vom asigura ca totul este in regula cu aceasta suprafata, aplicand lucrari necesare, astfel incat polistirenul aplicat sa aiba o viata cat mai lunga. Vom repara si curata peretele, dupa care vom aplica adezivul care va lipi placa de polistiren de perete. In functie de configuratia aleasa, ne vom asigura ca drilurile vor fi montate in functie de configuratia peretelui.

DIFERITE
SERVICII

Ne vom mai ocupa si de aplicarea plasei din fibra de sticla la exterior. De asemenea, va vom mai oferi si serviciul de spacluire. Dupa ce am incheiat aceste operatiuni, vom adauga a doua mana de material si vom finisa tot procesul printr-o discuire de calitate. In final vom adauga stratul de vopsea in culoarea dorita de voi, astfel incat sa fiti multumiti de aceasta.

Acelasi procedeu va fi aplicat si in cazul geamurilor. Izoland ferestrele, nu veti mai avea probleme cu pierderile de caldura. Veti putea utiliza fara probleme niste coltare cu plasa. In continuare va fi efectuat exact porocedeul descris mai sus. Pe langa faptul ca va veti putea bucura de uniformitatea dorita, serviciul va va oferi si iziolatia completa, astfel incat sa asigurati o temperatura constanta in interiorul casei.

SERVICII COMPLETE

Echipa de alpinisti utilitari ConfortAlpin mai ofera si un serviciu de izolatie cu polistiren expandat sau chiar rigips din vata minerala. Acest serviciu poate fi aplicat atat in cazul camerelor, cat si in cazul balcoanelor sau acoperisurilor ori teraselor.


Deviatiile peretelui nu vor putea fi corectate folosind o astfel de izolatie, de aceea va trebui sa se efectueze o umplere in prealabil cu chit. Grosimea lucrarii va varia in functie de tipul de vata. Grosimea sa poate fi cuprinsa intre 7 si 8 cm.

Echipa ConfortAlpin va oferi toate detaliile de care aveti nevoie, astfel incat lucrarea sa fie realizata asa cum va doriti. Dupa ce vom vedea locatia si vom stabili toate detaliile vom incepe lucrarea si va vom putea oferi un serviciu de calitate.
Acest serviciu cu siguranta va va multumi foarte mult.

CONTACTEAZA-NE

Daca sunteti in cautarea unei firme ce ofera servicii profesionale de alpinism utilitar, nu ezitati sa ne contactati

Nume *
Prenume *
Adresă de e-mail *
Telefon

Subiect

Mesajul dvs.

captcha

CONFORTALPIN

Aleea Blajel, nr. 11
Sector 3, București
Telefon: +4 0745.028.070
Telefon: +4 0773.789.725
E-mail: office@confortalpin.ro
Website: www.confortalpin.ro