Montaje structuri metalice

Firma noastra va ofera solutii foarte eficiente, astfel incat procesul de montaj al structurilor metalice sa se desfasoare asa cum va doriti. Echipa de alpinisti utilitari ConfortAlpin va tine cont de toate nevoile voastre si vine in ajutorul dumneavoastra. Montajele metalice includ procese de durata, precum si o atentie foarte mare la detalii. Echipa noastra de profesionisti va tine mereu cont de aceste aspecte. Noi vom lua in calcul si tehnologia de montaj. Aceasta tehnologie va fi stabilita prin proiect, depinzand de tipul de constructie. Noi ne vom asigura de faptul ca toate lucrurile vor fi realizate asa cum va doriti.

CONFORTALPIN – Montaje structuri metalice

SOLUTIA POTRIVITA  |

Trebuie sa stiti ca atunci cand realizati un proiect pentru o constructie metalica,aceasta ar trebui sa cuprinda o multime de elemente principale ce stau la baza alegerii solutiei de montaj. Pe baza acestor elemente se va intreprinde montajul,astfel incat serviciile vor fi de o calitate foarte buna.

PROCESUL DE MONTAJ  |

Echipa de alpinisti utilitari ConfortAlpin va asigura executarea corecta a procesului de montaj.De asemenea, ne vom ocupa si de lucrarile pregatitoare. Printre aceste lucrari se va numara si transportul, precum si depozitarea elementelor metalice.Echipa de alpinisti utilitari ConfortAlpin se va ocupa de manipularea masinilor, a utilajelor de ridicat cat si de asamblarea elementelor transportate pe tronsoane si alte servicii ce vor veni in folosul dumneavoastra.

Confortalpim.ro - Spălare, curățire geamuri și fațade

TRANSPORTUL
ELEMENTELOR

In general, transportul elementelor necesare se va realiza cu masina. Atunci cand dimensiunea proiectului nu o va permite, vom apela la tren pentru transportarea elementelor. Echipa ConfortAlpin dispune si de numeroase lucruri utile atunci cand se doreste efectuarea acestor montaje.

Alpinisti Utilitari – ConfortAlpin |

Echipa noastra va pune la dispozitie cabluri de otel,mufe, scripeti, ce servesc la devierea miscarilor. Aceste piese vor fi prinse la inceput intru-un punct sau doua puncte.Dupa executarea acestui proces, piesele vor fi ghidate cu cabluri de otel sau funii de canepa. Se vor aplica manevre usoare pentru a stabili cu exactitate daca legaturile piesei sunt rezistente. Piesa va fi ridicata la o distanta de 10-15 cm de sol.

DE RETINUT

Trebuie sa stiti ca nu vom executa indreptari la cald cu expunere la frig, astfel incat sa nu riscam o rupere a materialului.
Nu vom executa suduri, decat in cazul in care se va cere. Deasemenea nu ne ocupam de vopsirea piesei.

Suntem o echipa de alpinisti utilitari profesionisti ce punem pe primul loc nevoile dumneavoastra. Ne vom concentra pe indeplinirea nevoilor dumneavotra, astfel incat sa va oferim servicii de alpinism utilitar de o calitate foarte buna. Pentru ConfortAlpin, satisfacerea clientului este un lucru pe care punem pret. Nu trebuie decat sa ne contactati, iar echipa noastra va veni in locul stabilit si va oferi toate indicatiile pentru alegerea tipului de montaj.

CONTACTEAZA-NE

Daca sunteti in cautarea unei firme ce ofera servicii profesionale de alpinism utilitar, nu ezitati sa ne contactati

Nume *
Prenume *
Adresă de e-mail *
Telefon

Subiect

Mesajul dvs.

captcha

CONFORTALPIN

Aleea Blajel, nr. 11
Sector 3, București
Telefon: +4 0745.028.070
Telefon: +4 0773.789.725
E-mail: office@confortalpin.ro
Website: www.confortalpin.ro