Ce oferim

Alpinisti Utilitari

ConfortAlpin va pune la dispozitie servicii de alpinism utilitar de o calitate foarte buna. Veti avea de castigat daca veti opta pentru serviciile pe care noi vi le punem la dispozitie.

Operam atat in Bucuresti, cat si in tara, iar serviciile noastre se vor ridica la nivelul cerintelor dumneavoastra. Echipa noastra este una dinamica, ce are o experienta vasta in domeniu. Vom realiza chiar si cele mai complicate proiecte pentru voi, iar costul va fi stabilit de comun acord.

Spalare, curatare geamuri si fatade

Probabil stiti deja ca aspectul unei cladiri este extrem de important. O cladire intretinuta va atrage toate privirile. Aceasta se va remarca prin frumusetea sa si va va face sa va simtiti foarte bine ca locuiti in ea. Modul in care va arata cladirea va face o prima impresie clientului, de aceea este foarte important ca aceasta cladire sa fie cat mai bine ingrijita.

Curatare toaletare arbori

Firma noastra va pune la dispozitie servicii complete de curatare si de toaletare a arborilor. Aceste servicii vor veni in ajutorul dumneavoastra si va vor oferi posibilitatea toaletarii oricarui arbore. Este un lucru cunoscut faptul ca arborii pot deveni foarte periculosi, mai ales atunci cand au trecut de o anumita varsta. Firma ConfortAlpin va pune la dispozitie un serviciu de calitate prin intermediul caruia veti reusi sa toaletati fara probleme orice arbore..

Intretinere si reparatii fatade cladiri

Fatadele cladirilor necesita o atentie sporita. Noi va punem la dispozitie servicii de calitate, ce vor veni in ajutorul vostru, oferindu-va intretinerea, dar si reparatiile de care aveti nevoie. Pentru a putea fi asigurata longevitatea cladirii sunt necesare atat intretineri, cat si reparatii. Aceste lucrari se fac de in zone greu accesibile cu schele, care de cele mai multe ori sunt foarte costisitoare.

Montaj antene,cabluri telecomunicatii

Echipa noastra va pune la dispozitie serviciul ideal de montaj antene, dar si de cabluri de telecomunicatii. Echipa noastra se specializeaza in lucrari la inaltime. Noi punem pret pe siguranța atunci cand facem aceste lucrari, astfel incat totul sa decurga asa cum va doriti. Echipa noastra se ocupa de foarte multe lucruri. Veti constata ca vom monta fara probleme cabluri de telecomunicatii, precum si antene GSM. De asemenea, ne mai ocupam si de montarea antenelor radio sau de cele de TV.

Montaj panouri publicitare, firme luminioase

ConfortAlpin se specializeaza pe montarea eficienta a panourilor publicitare. Veti vedea cum afacerea dumneavoastra va creste exponential daca veti sti cum sa o promovati. Un factor important al unui business este promovarea acestuia. Daca business-ul respectiv va fi bine promovat, acesta va avea o sansa destul de mare sa aiba succes. Un mesh publicitar este o metoda inedita de a va promova afacerea. Veti vedea ca prin intermediul acestui mesh, afacerea dumneavoastra se va face cunoscuta. Montarea unui banner intr-o zona frecventata de multe persoane asigura o buna reclama pentru frima dumneavoastra.

Montaje structuri metalice

Firma noastra ofera solutii foarte eficiente, astfel incat procesul de montaj al structurilor metalice sa se desfasoare asa cum va doriti. Veti vedea ca firma noastra tine cont de toate nevoile voastre si vine in ajutorul dumneavoastra. Montajele metalice includ procese de durata, precum si o atentie foarte mare la detalii. Echipa noastra de alpinisti utilitari profesionisti va tine mereu cont de aceste aspecte. Noi vom lua in calcul si tehnologia de montaj. Aceasta tehnologie va fi stabilita prin proiect, depinzand de tipul de constructie.

Reparatii acoperisuri si intretinere

ConfortAlpin.ro va pune la dispozitie o echipa de alpinisti utilitari profesionisti care se va ocupa de repararea, dar si intretinerea acoperisului.
Acoperisul unei case este mereu expus la factorii de mediu. Vremea rece, precum si ploile, grindina sau ninsorile pot afecta acoperisul. In timp, acoperisul va suferi fisuri. Soarele puternic va produce chiar exfolierea acoperisului.

Salvari animale / Deblocari usi

Firma noasta va pune la dispoziție servicii de calitate ce vor veni in ajutorul dumneavoastra si va vor oferi tot ce aveti nevoie pentru a trece cu bine peste anumite situatii. ConfortAlpin se ocupa chiar si de operatiuni de deblocare a usilor, precum si de operatiuni de salvari animale.

Termoizolatii cu polistiren

Va oferim servicii de termoizolatii cu polistiren de o foarte buna calitate. Echipa noastra pune pret pe calitatea serviciilor pe care le ofera. Aceasta tine cont de toate cerintele si nevoile dumneavoastra, astfel incat serviciul pe care il oferim sa fie pe placul dumneavoastra. Pe termen lung, termoizolatia reprezinta o investitie foarte profitabila. Ea are numeroase beneficii, pe care le veti resimti din plin daca va veti decide sa izolati corespunzator casa.

Vopsire industriala, interior si exterior

ConfortAlpin va pune la dispozitie servicii superioare de vopsire industriala, astfel incat sa va puteti bucura de rezultate foarte bune. Serviciile de vopsire oferite de firma noastra se adreseaza atat interiorului, cat si exteriorului. In timp, aspectul cladirilor are tendinta de a se degrada. Cladirile isi vor pierde prestanta pe care o au, de aceea este o idee foarte buna ca vopseaua aplicata sa se refaca.